Glitter Words
NE BUCURAM CA ATI ALES SITE-UL NOSTRU SI VA DORIM SEDERE PLACUTA.PENTRU SUGESTII SI RECLAMATII VA ASTEPTAM SA NE SCRIETI LA ADRESA bebe.mall@yahoo.com.VA MULTUMIM

sâmbătă, 13 februarie 2010

SARCINA SAPTAMANA 12

la 07:03
Fatul preocupat de miscare, el se misca de colo colo si loveste peretii uterului, miscari care atat de fluide par un balet in apa.
In aceasta perioada se face separarea degetelor de la maini si de la picioare. Miscari simple sunt acum exersate: inchisul si deschisul guri, inghititul lichidului amniotic, pe care il elimina apoi ca urina.
Lichidul amniotic este permanent curatat o data la 24 de ore. Primul trimestru este aproape gata.
Etapa critica a dezvoltarii fatului se va termina in urmatoarele doua saptamani iar simptomele sarcinii vor deveni din ce in ce mai blande.
Marginea superioara a simfizei pubiene a fost depasita de catre uter iar inima este mai solicitata pentru a pompa un volum suplimentar de sange. Temperatura corpului va creste si veti transpira mai mult.
In aceasta perioada este recomandat primul control prenatal si prima ecografie. Linea nigra, o linie vertical de pigment poate aparea pe abdomen.
In timpul sarcinii creste intensitatea viselor, mai mult unele femei au vise ciudate si infricosatoare precum nasterea unui animal ori rapirea de catre extraterestrii.
Realitatea psihologica a viselor este ca ele au la baza anxietati si griji asubconstiente care se manifeste in somn, nu va lasati dusi in eroare de ziceri babesti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

BebeMall Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by NEDEA ALEX Sponsored by BebeMall