Glitter Words
NE BUCURAM CA ATI ALES SITE-UL NOSTRU SI VA DORIM SEDERE PLACUTA.PENTRU SUGESTII SI RECLAMATII VA ASTEPTAM SA NE SCRIETI LA ADRESA bebe.mall@yahoo.com.VA MULTUMIM

marți, 23 februarie 2010

Unde petrecem impreuna cu piticul nostru Sfintele Pasti?

la 15:21
Asa cum bine stiti se apropie Sfintele Pasti,ocazie cu care ne intalnim cu cei dragi,uitand pentru o perioada de problemele, de aglomeratia si agitatia marilor orase.Suntem curiosi unde plecati de Paste si de aceea va rugam sa va asterneti gandurile in rubrica comentarii atasata putin mai jos.Va multumim si echipa BebeMall va ureaza de pe acum





 CALENDAR SFINTELE PASTI 

Postul Sfintelor Pasti 2010: 15 februarie – 3 aprilie 2010
Sfintele Pasti (Invierea Domnului): 4 aprilie 2010
Inaltarea Domnului (Ispasul): 13 mai 2010
Pogorarea Sfantului Duh. Duminica Cincizecimii. (Rusaliile): 23 mai 2010

Iata aici cateva mesaje pe care le poti transmite celor dragi cu ocazia acestei sarbatori
In noaptea invierii
Cind clopotele bat
Si aici in departare
Iisus Hristos a inviat!!!

El a iviat din morti
O salba galbena de porti
Deschisa catre oameni mari,
Sa nu aveti nicicind dusmani!



Pentru a intelege sacrificiul suprem trebuie doar sa fim mai buni,mai iertatori,mai ingaduitori,mai intelepti,mereu cu lumina in suflet,ganduri si simtiri.Hristos a inviat! 

Hristos a inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului si a intregului univers, binecuvantata de Lumina Sfanta, sa aduca in cosuletul Iepurasului zglobiu bunul augur, sentimente calde, bogatie sufleteasca, si bunastare de toate felurile intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac pufos si delicios precum veselia si voia buna! 

Fie ca sfintele sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa inbelsugata. Fie ca invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubirea in sufletele, inimile si gandurile celor dragi si fie ca Hristos a inviat pentru ficare.
  

Noaptea Sfanta a Invierii sa va lumineze sufletele pentru a fi mai buni,mai curati,mai intelegatori si mai apropiati de Dumnezeu!Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa,cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre...PASTE FERICIT!

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. SARBATORI FERICITE SI LINISTITE!
Un inger bland din cer coboara,
Se roaga-n taina,apoi zboara
De-acolo sus el ne trimite:
Un zambet bland, o raza calda
Si trei cuvinte:
Hristos a inviat
Aceasta sarbatoare permite deschiderea sufletului spre o lumina divina ce atingem puterea si magia sarbatorilor!!!!Fiti fericiti,si iubiti cu sufletul acest miracol!!!Sarbatori fericite!!!

Iepuri veseli si zglobii,
Oua rosii, bucurii,
Miei cu zurgalai la gat
Sa va tina de urat!

Pastele cu sanatate,
Zile sfinte, luminate,
Iar pe masa romaneasca
Pasca dulce sa domneasca!

Si cum postu-i pe-ncheiate
Aveti grija la bucate
De nu le udati cu vin
S-ar putea sa fie-un chin!

Soarele sa va-nsoteasca,
Bucurie-n casa voastra,
Sa petreceti fericiti
Alaturi de cei iubiti!

Lumina din Noaptea Sfinta sa va calauzeasca Viata si Inima !!!!!Va doresc multa Pace in Suflet si sentimentul de Implinire sa va insoteasca mereu!!!!!!!!!!!

Lumina Invierii Domnului sa va calauzeasca in drumul vietii, sa aveti liniste si pace, seninatate in suflet si caldura in casa! Hristos a Inviat!

Bat clopote melodioase-n miez de noapte
Si la biserica pe toti crestinii-i cheama,
Se-aud, din ceruri, ale ingerilor soapte,
Ce Pastele vestesc, din nou, de bunaseama

Pentru noi, Isus a patimit,
Pentru noi, a fost El, rastignit.
Pentru noi, Isus a inviat,
Sa-l cinstim pe-al lumii Imparat!

Azi in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa sainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si calducra in suflete! Hristos a Inviat!

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine:incredere,lumina,iubire,speranta. Cu toata dragostea Florian si Iulia.

Pe vremuri erau cruci de lemn si inimi de aur,astazi sant cruci de aur si inimi de lemn,invierea sa va aduca aurul in suflet.

E-n plans de salcii un zvon de rastignit
Si tanguit de miei pe pajisti cu verdeata.
Hristos sa va aduca lumina si iubire
In noaptea renuntarii la moarte pentru viata

La inceput sovaielnic de primavara, la ingemanarea dintre moarte si viata, primiti taina crestina a INVIERII ca pe o sarbatoare a curateniei spirituale, a puritatii sufletesti si a unui nou inceput.

Deschideti ochii pentru a vedea Minunea Invierii, deschideti-va inimile pentru ca Lumina Sfanta sa va lumineze sufletul, ridicati glasurile pentru a canta cu toti "Hristos a Inviat" . Un Paste Fericit alaturi de toti cei dragi!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

BebeMall Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by NEDEA ALEX Sponsored by BebeMall