Glitter Words
NE BUCURAM CA ATI ALES SITE-UL NOSTRU SI VA DORIM SEDERE PLACUTA.PENTRU SUGESTII SI RECLAMATII VA ASTEPTAM SA NE SCRIETI LA ADRESA bebe.mall@yahoo.com.VA MULTUMIM

luni, 22 februarie 2010

Miracol sau nu?

la 21:12
O poveste incredibila a facut rapid inconjurul unei comunitati locale din Rusia, ajungand, acum, in paginile presei internationale. Parintii unui bebelus de doar noua luni spun ca pe corpul copilului apar, periodic, citate din Coran, cartea sfanta a musulmanilor. Spusele mamei lui Ali Yakubov sunt intarite de medicii rusi, care sustin ca nu au o explicatie pentru fenomen, dar ca respectivele cuvinte nu au fost scrise de cineva pe pielea micutului, ci ca ele au aparut acolo din cauze necunoscute. Parintii baietelului s-au declarat speriati de ceea ce li se intampla copilului lor inca din primele saptamani de viata. Potrivit mail online, ei povestesc cum pasaje din Coran au aparut pe spatele, bratele, picioarele si abdomenul micutului Ali. Pentru inceput, cuvantul "Allah" a aparut pe neasteptate pe barbia baietelului.
Mama si tatal copilului marturisesc ca nu erau credinciosi, cel putin pana in momentul aparitiei semnelor pe corpul copilului lor, pe care le considera, acum, semne divine. "Ali se simte intotdeauna rau atunci cand se intampla. Plange si are febra. Este imposibil sa-l tinem in brate in momentele acelea, corpul sau se misca intr-un anume fel, asa ca il punem in leagan. Este atat de greu sa-l vedem suferind", spune Madina.
De asemenea, femeia le-a spus jurnalistilor ca citatele respective apar de doua ori pe saptamana, lunea si in noaptea de joi spre vineri, fiind inlocuite regulat, in mod misterios.
 sursa ZIUA ONLINE


Miracol sau nu?
Da,cred ca e un miracol  Nu cred in asa ceva    


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

BebeMall Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by NEDEA ALEX Sponsored by BebeMall